Over Told Ya

Told Ya is ontworpen om het leven nóg mooier te maken. Hoe? Door je te herinneren aan de meest bijzondere geluksmomenten in je leven. Dankzij deze app kun je die prachtige herinneringen bovendien ook per post met je vrienden, je familie of geliefde delen. En dat allemaal wanneer dat jij dat wil: vandaag, morgen of zelfs jaren later!

 

Je kent het wel…

Genoeg mooie herinneringen op je telefoon om een heel leven mee vooruit te kunnen. Speciale momenten en boodschappen die je hebt vastgelegd op foto’s, video’s en (spraak)berichten. Momenten die je maar wat graag bewaart om er later nog eens van te genieten, of om ze met je favoriete personen te delen.

Maar wanneer? Tja, wanneer je er tijd voor hebt. Ooit. Als je maar niet vergeet dat je ze ooit hebt gemaakt… Herkenbaar?

Wat als…

Wat als je die toekomstige herinneringen nu al bewust vastlegt en er direct voor zorgt dat je ze op een moment in de toekomst opnieuw kunt beleven of delen? Daarvoor is Told Ya ontwikkeld: jij legt het moment vast, de app zorgt voor de rest.

Het is altijd leuk om iets te ontvangen!

Niets is mooier dan de romantiek en nostalgie van een unieke boodschap in je brievenbus. Een persoonlijke brief, foto, spraakbericht of video: jij kiest wat het beste bij jouw boodschap past.

Leg je geliefde vast op de gevoelige plaat, schrijf een brief met je dromen en doelen en stuur ‘m op naar je toekomstige zelf. Of laat een unieke boodschap achter voor de mensen die dicht bij je staan.

Maar dit kan Told Ya ook…

Het extra geheugensteuntje op je telefoon: gebruik Told Ya om je ‘toekomstige ik’ originele reminders te sturen. Een filmpje, bijvoorbeeld, waarin je jezelf herinnert aan wat er nog op je to-do lijstje staat. Handig!

Download Told Ya direct!